torsdag den 24. maj 2012

Lidt af det hele

Ja sådan går det jo når jeg ikke lige får skrevet så tit, så bliver det et alt for rodet indlæg om løst og fast :-) Men i dag har vi bryllupsdag og solen skinner præcis så meget som for 3 år siden, fatter slet ikke hvor alt den tid er blevet af. Går virkelig for stærkt nu hvor jeg ikke længere har nogen blebørn, i hvert fald køre vi på 2 dag uden uheld med Olivia :0)



Så har vi jo haft stor fødselsdag herhjemme, Albert blev 6 år, virkelig en dag han havde set frem til og blev lige som ønsket, men mere om det på hjemmesiden.


og sommer er det blevet og i næste uge tager begge børn på koloni, mon deres mor kan undvære dem, jeg er ikke sikker :0) Men i hvert fald skulle der badetøj til Olivia er i hvert fald en rigtig vandhund,  både i bassin og hvad hun ellers lige finder på :0) Nok meget godt vi lige har købt en stor pool til hele familien Nielsen.




Lidt loppefund er der selvfølgelig også flyttet ind, og nu vil jeg så gerne have lidt hjælp, for vil virkelig gerne vide hvad det pocelæn hedder med blomsterne, altså lige præcis det design, der må være nogen der ved det???





Ingen kommentarer:

Send en kommentar