onsdag den 6. juni 2012

Retro stof og "Hendes verden bøger"

Ja det er jo ingen hemmelighed, at jeg er blevet mere end ret vild med retro stof, og min datter var heldig at der lige landede disse fine bukser i hendes skab i dag.


Af andre lækre ting har jeg fundet to helt fantastiske bøger fra "hendes verden" bøgerne er fra 1963, og det er virkelig underholdende læsning. Bøgerne indeholder alt hvad en kvinde bør vide :0) Ligefra takt og tone, både hvordan man besvare opkald på telefonen, begår sig overfor sin mand osv :0) Efter meget kort læsning, var Jakob da slet ikke i tvivl om vi burde begynde at leve efter den.

Bøgerne indeholde også en helt billedeserie i hvordan man spiser spagetti korrekt. Hvor vigtig solen er for børnene, og man skal huske at man mellem 12-15 helst skal lade dem løbe nøgne rundt så de får mest muligt ud af de gode ultraviolette stråler, ja ikke så mærkeligt modermærkekræft er så udbredt i dag :-(

Der også omkring amning, og at man sagtens kan stoppe med at amme og i stedet give barnet sødmælk med sukker, og fra de er 3 mdr skal man starte op med fisk og kartofler, ja tiderne har ændret sig på alle punkter må man sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar